Cautare

5063 de rezultate pentru "rezultate titularizare valcea 2010" (3.66 secunde)
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
A obtinut astfel un numar surprinzator de mare de rezultate. ... In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
"Partidul Comunist Roman al anului 2010 intelege sa aiba o noua doctrina, in concordanta cu cerintele situatiei economice si politice din tara si din lume.
Trei apartamente, unul in Spania, iar celelalte in Craiova, respectiv Ramnicu Valcea, trei masini, o Toyota RAV, un Mercedes S500 si un Volkswagen Tiguan, achizitionat in leasing in 2008.
Alte magazine Lidl apar la Slatina, Ramnicu Valcea si Targu Jiu. ... Tot in Oltenia, grupul a anuntat deschiderea unor magazine la Ramnicu Valcea, Slatina si Targu Jiu.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
La sesiunea din martie 2010, ministerul a dat in custodie 14 arii protejate din Oltenia.
Din evidentele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Serviciilor Comunale (ANRSC) reiese ca exista localitati in care pretul de facturare la populatie aprobat in 2010 de autoritatea administratiei publice locale este sensibil egal cu pretul local de referinta calculat pentru anul 2011, printre acestea fiind si Craiova, unde se percepe unul dintre cele mai mari preturi din tara pentru o gigacalorie, 194,08 lei.
Dinel Nutu, si in puscarie, si in Top 300 Cea mai mare avere pe anul 2010 au inregistrat-o, la egalitate, doi controversati oameni de afaceri craioveni: ... In 2010, Dugaesescu a vandut 50% din detinerile la compania Dumagaz catre fondul de investitii britanic Bancroft.
La data de 25 august 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti l-au depistat, intr-o zona comerciala din sectorul 4, pe S.
'Actiunile contra evaziunii fiscale, estimata la 10 miliarde euro, echivalentul imprumutului pe care Romania il va lua in 2010, sunt anemice din cauza intereselor politice si a complicitatii Fiscului.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
google-analytics.com